Nu tijdelijk verkrijgbaar: Mondkapjes voor het hele gezin!

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoorden op de meest gestelde algemene vragen.

.

Bestelling en levering

Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Omdat wij kosten willen besparen verzenden wij onze producten direct vanuit onze leverancier. Hierdoor is de gemiddelde levertijd  7-14 dagen voor Nederland en 18-20 dagen voor België. Let op! Het is momenteel erg druk. Hierdoor kan het helaas wat langer duren als u van ons gewend bent. 

UPDATE: In verband met de corona uitbraak duurt het langer voordat pakketten aankomen. U dient rekening te houden met een levertermijn van 3-5 weken (met uitzondering op de producten welke wij op voorraad hebben, dit geven wij bij het betreffende product aan). Pakketten blijven lang liggen bij de douane in het buitenland, de douane hier en ook PostNL heeft vertragingen. Hier een bericht van PostNL:

 

Vertraagde bezorging als gevolg van COVID-19

Datum:

10 juni 2020

Verwachting vertraging:

onbekend

Land/stad:

Wereldwijd

Reden bericht:

Op onderstaande bestemming zien we vertragingen als gevolg van COVID-19. Landen nemen verschillende maatregelen en ook wijzigen die continu. Hier heeft PostNL geen invloed op. Daarom kunnen we momenteel geen uitspraak doen over de verwachte bezorgtijd.

 

Bron: https://www.postnl.nl/klantenservice/actuele-vertragingen/buitenland/

.

De verwachte levertijd is verstreken. Waar blijft mijn bestelling?

99% van de bestellingen worden binnen de verwachte levertijd geleverd. Helaas kan het wel eens voorkomen dat een bestelling vertraging oploopt. Na 21 dagen nog niets ontvangen? Mail ons dan even.

.

Niet alle producten zijn geleverd, hoe kan dat?

Wij werken samen met verschillende leveranciers. Hierdoor kan het zijn dat je de bestelde producten afzonderlijk van elkaar ontvangt. De andere producten uit je bestelling ontvang je doorgaans binnen een paar dagen. 

.

Ruilen en retourneren

Ik wil een product ruilen of retourneren, wat moet ik doen?

Klik hier voor ons ruil en retour beleid.