Nu tijdelijk verkrijgbaar: Mondkapjes voor het hele gezin!

Ruilen & Retourneren


Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

Ja, dat is mogelijk! Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen, dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Met uitzondering op: Producten welke uit hygiënisch oogpunt niet doorverkocht kunnen worden en crèmes of andere lotions welke u al gebruikt hebt. Deze kunnen wij helaas niet retour nemen. 

LET OP! In verband met COVID-19 en het besmettingsgevaar kunt de mondkapjes alleen retour sturen indien de verzendverpakking (de verpakking waarin u het pakket ontvangt) niet geopend is! Indien wij zien dat deze geopend is ontvangt u GEEN terugbetaling. 


Hoe kan ik mijn bestelling retourneren/ruilen?

Meld uw retourzending aan via ons contactformulier.
Omschrijf duidelijk of u het product wilt ruilen of retourneren en wat de reden hiervoor is. 

U ontvangt van ons dan een retourformulier welke u, volledig ingevuld, met uw pakket meestuurt.

Let op! Omdat wij onze prijzen zo laag mogelijk willen houden zijn de verzendkosten van uw retour voor eigen rekening. Wij nemen de verzendkosten bij de verkoop op onze rekening. Wij hopen hierin op uw begrip.

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Dit is NIET mogelijk. De producten worden dezelfde dag verzonden door onze leverancier of door ons. Hierdoor is het niet mogelijk om deze te annuleren. U kunt van de koop afzien door bovenstaande procedure te volgen (retourneren)